Laszlo Dioszegi: “Încă nu se poate pune problema ca Bergodi să fie în pericol. Nu poate să intre pe teren să marcheze”

Sepsi Sf. Gheorghe a pierdut pe teren propriu contra celor de la FCSB, scor 1-0, iar patronul covăsnenilor a fost extrem de nervos pe parcursul partidei, fiind surprins de camerele video aruncând cu telefonul după penalty-ul ratat de Tudorie.

Laszlo Dioszegi a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre evoluția echipei sale, dar și despre zvonurile privind demiterea lui Cristiano Bergodi.

“Încă nu se pune problema să fie domnul Bergodi în pericol. Echipa joacă și el nu poate să intre pe teren să marcheze. Echipa joacă destul de frumos, rezultatele nu prea vin în ultimele meciuri, dar trebuie să spunem că am jucat cu cele mai bune echipe din momentul ăsta, pe lângă Rapid: Farul, CFR și FCSB. Nu putem să zicem că am jucat cu echipe de la mijlocul sau coada clasamentului. Putem să fim supărați, dar trebuie să fim și realiști. Eu am spus din start că o să fiu bucuros dacă o să intrăm în play-off. Știam că avem o echipă bună, dar știam că nu ne putem bate la titlu, din păcate s-a adeverit și suntem în pericol să ratăm și play-off-ul.

Trebuie să strângem rândurile și chiar sâmbătă jucăm cu Universitatea Craiova, trebuie neapărat să câștigăm dacă vrem să visăm la play-off. Noi avem lotul complet, nu avem nici resurse financiare de transferuri, defilăm cu ce avem. Avem un lot bun, rezerve care pot să facă oricând diferența, nu avem nevoie de nimic, ci doar să închegăm echipa și puțin noroc. Nu putem spune că nu jucăm, jucăm! Dar mingea nu intră în poartă”, a declarat Laszlo Dioszegi.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -