Larisa Iordache și-a anunțat retragerea din gimnastică la vârsta de 25 de ani. “Am pus cipicii deoparte”

Larisa Iordache, una dintre cele mai valoroase gimnaste ale României, a decis să-și încheie cariera sportivă la vârsta de 25 de ani, accidentările fiind cele care au măcinat-o de-a lungul anilor și care nu au lăsat-o să evolueze la capacitate maximă de fiecare dată.

Larisa Iordache are 21 de medalii obținute la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale și Campionate Europene. Dintre acestea 7 sunt de aur, 9 de argint și 5 de bronz, doar una de bronz fiind olimpică, cu echipa României la Londra 2012.

Gimnasta a transmis un mesaj pe Facebook în care a comunicat retragerea:

“Cazi, dar te ridici! Azi este nimeni, însă mâine este campionul lumii. Totul este o alegere, alegerea de a fi cel mai bun pentru tine și în sufletul tău. Asta am învățat în cei 20 de ani pe care i-am petrecut în sala de gimnastică. Azi închei un capitol frumos din viața mea. Mă simt împăcată și mulțumită cu alegerea pe care am făcut-o! Este timpul pentru o viață normală, un pic mai liniștită.

Am pus cipicii deoparte, costumul în dulap și tot ce am trăi până acum într-un sertar micuț acolo în inima și mintea mea .

Aș vrea să spun multe însă nu pot aduna cuvintele într-o singură postare. Vreau să știți că vă apreciez pe voi, cei ce mă urmăriți cu drag, îmi scrieți și îmi transmiteți gânduri pozitive.

Și vreau să mulțumesc persoanelor ce chiar mi-au dorit binele măcar o dată în acești 20 de ani de când am început gimnastica. Un nou capitol este gata să înceapă odată cu noul an. Iubire pentru toată lumea”.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -