Larisa Iordache s-a retras din finala la bârnă. Gimnasta a părăsit sala în lacrimi la sesiunea de încălzire

Larisa Iordache ar fi trebuit să concureze azi în finala la bârnă, programată începând cu ora 11:50, dar accidentarea suferită în calificări a forțat-o să abandoneze chiar înainte de concurs, ea părăsind sala în lacrimi.

Gimnasta a decis să abandoneze din cauza durerilor, riscul pentru agravarea accidentării fiind mare. Larisa Iordache a suferit o entorsă la metatarsiene la piciorul stâng în sesiunea de calfiicări din 25 iulie.

Staff-ul României a sperat într-o recuperare, având în vedere distanța dintre calificări și finală, dar, din păcate, durerile Larisei nu au dispărut.

„O doare piciorul, nu poate să împingă în el pentru coborâre și pentru flick-flack-ul de 360 de grade. A reușit să facă două flick-uri, o piruetă, dar deocamdată e greu. Sperăm să mai scadă intensitatea durerii”, a spus antrenorul Cristian Moldovan, potrivit GSP.

Larisa Iordache ar fi putut obține prima medalie pentru România la gimanstică la Tokyo 2020. Astfel, țara noastră rămâne fără nicio medalie la această disciplină.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -