JO: Coco Gauff anunță că este infectată cu Covid-19. Doi sportivi depistați pozitiv în satul olimpic

Jucătoarea de tenis americană Coco Gauff a anunţat că se va retrage de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce a fost testată pozitiv la Covid-19.

Jocurile Olimpice urmează să înceapă pe 23 iulie, iaru Coco Gauff ar fi fost la prima sa participare.

Gauff este una dintre cele mai promițătoare jucătoare ale noii generații, cu rezultate bune în ultimii ani. La Wimbledon 2021, tenismena a ajuns în turul patru, fiind eliminată de Angelique Kerber. Totodată, ea a intrat în atenția publică în 2019, la vârsta de doar 15 ani, când a bifat prezența în turul patru, tot la Wimbledon.

De la Jocurile Olimpice din această vară lipsesc câţiva jucători de tenis importanți, printre care Roger Federer, Rafael Nadal, Victoria Azarenka, Angelique Kerber, Simona Halep şi Bianca Andreescu.

Novak Djokovic anunță că va participa.

Weekend-ul trecut, organizatorii Jocurilor au anunțat că doi sportivi cazați în satul olimpic au fost depistați pozitiv, alături de un membru al staff-ului acestora. Potrivit The Guardian, este vorba de fotbaliștii sud-africani Thabiso Monyane si Kamohelo Mahlatsi, alături de analistul video Mario Masha.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -