Jack Grealish e aproape de Man. City. “Cetățenii” achită clauza de 100 milioane de lire, în cea mai scumpă tranzacție a fotbalului englez

Manchester City a făcut vinerea trecută o ofertă de 100 de milioane de lire sterline pentru Jack Grealish, de la Aston Villa, iar mutarea este tot mai aparoape, anunță Sky Sports.

Transferul lui Grealish ar deveni cea mai mare tranzacție din istoria fotbalului britanic, peste cel al lui Pogba din 2016 de la Juventus la Manchester United, 93 milioane de lire sterline.

“Cetățenii” au fost dispuși să plătească clauza astronomică, iar acordul jucătorului rămâne ultima problemă în efectuarea transferului, mai scrie presa britanică.

Jack Grealish (25 ani), care a beneficiat de o pauză prelungită după ce a jucat pentru Anglia la Euro 2020, a fost văzut luni la antrenamente alături de coechipierii săi de la Aston Villa.

El va trebui acum să decidă dacă vrea să plece de la clubul l-a format. Daily Mail a publicat mai multe mesaje de pe Twitter postate de Grealish, în care spune că nu susține aboslut deloc pe Manchester City.

”E timpul pentru fotbal! Vreau ca United să câștige și City să piardă! Nu aș suporta să îi văd pe cei de la City cum câștigă titlul. Susțin și Aston Villa, de asemenea!”, scria Grealish acum nouă ani.

Aston Villa s-a reorientat

Aston Villa și-a făcut deja planurile și l-a transferat pe Leon Bailey, de la Bayer Leverkusen, contra sumei de 30 de milioane de lire sterline.

În cele 4 sezoane petrecute în Germania, jamaicanul de 24 de ani a marcat 39 de goluri în 156 de meciuri.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -