Carmen Tocală: ,,Suntem în primii 8 din lume și cred că România merită centre olimpice naționale, de juniori și tineret”

Carmen Tocală, președintele Federației Române de Baschet, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 4 august, pentru a discuta cu realizatorii Daniel Nazare și Gabriel Maricescu, despre primele puncte de pe agenda de lucru a noului președinte FRB.

,,Primul punct de pe agenda de lucru, a fost ieri. Am fost alături de consiliul director și am vizitat cea ce va deveni Centrul Olimpic de Juniori și Tineret pentru baschetbaliști, de la Știința București Romsilva. Am avut o întâlnire informală cu directorii de la Știința București, în așa fel încât în 3 săptămâni să începem procedura de înființare a Centrului Olimpic de 3 la 3.

Fetele și băieții merită, am fost la Jocurile Olimpice, suntem în primii 8 din lume și cred că România merită centre olimpice naționale, de juniori și tineret.”- a spus Carmen Tocală, pentru Sport Total FM

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -