Ion Țiriac: “Un stadion de fotbal Dinamo în Ștefan cel Mare nu-și are locul. Vindeți terenul și faceți blocuri”

Ion Țiriac a vorbit recent despre proiectele sale viitoare, printre care și contruirea unei baze sportive de top la București, unde să readucă un turneu de tenis, după ce Capitala a pierdut turneul ATP 250 în 2016.

Totodată, omul de afaceri a vorbit și despre noul stadion al lui Dinamo, care, în opinia acestuia, nu-și are locul în Ștefan cel Mare. Țiriac sugerează ca pe locul din Șoseaua Ștefan cel Mare să fie construite blocuri, iar noua arenă a “câinilor” să fie amplasată într-o zonă ușor accesibilă.

„Fac acest stadion de tenis, cred că ajung banii pe care i-am pus deoparte, undeva pe la 30 de milioane de euro. Nu fac un Taj Mahal, fac o treabă funcţională, adică să funcţioneze.

Un stadion de fotbal Dinamo acolo unde e nu îşi are locul. Absolut nu îşi are locul. Vindeţi terenul ăla şi faceţi locuinţe, blocuri, nu ştiu ce!

Şi apoi faceţi un stadion de 50.000 sau de 30.000 de locuri undeva unde ajunge tramvaiul, unde ajunge autobuzul. Nu inventăm noi roata, e frumos să te duci acolo”, a declarat Țiriac.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -