Ioan Ovidiu Sabău: “Sunt și niște cauze pentru care am tremurat în ultima vreme. Meciul cu CFR ne-a epuizat efectiv, consum fizic și nervos, cu 25.000 de suporteri în tribună”

Universitatea Cluj a pierdut surprinzător pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 2-1, într-o perioadă în care echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău venea după mai multe rezultate pozitive.

Tehnicianul a explicat situația, în direct la Sport Total FM, principalele cauze pentru jocul șubred fiind accidentările din lot și meciul epuizant contra CFR-ului, unul cu o încărcătură emoțională importantă.

“Sunt și niște cauze pentru care noi am tremurat în ultima perioadă și cu CFR Cluj, și cu Voluntari, veneam după o perioadă bună, și au apărut foarte multe accidentări din păcate. Ni sa accidentat cel mai bun fundaș central din campionatul nostru, zic eu, Lucas Masoero, au fost și alți jucători accidentați, Vătăjelu, fundașul dreapta, mai mulți, și n-am putut să pregătesc foarte bine jocul. Am jucat la Botoșani luni, am jucat un meci care ne-a epuizat efectiv, stiți ce înseamnă să joci cu CFR Cluj, ce consum fizic și nervos, să ai 25.000 de suporteri, după care n-am putut să refac echipa din punct de vedere fizic și am pierdut cu Voluntari.

Puteam face mai mult chiar dacă am avut 20-25 de minute de superioritate numerică, dar n-am fost destul de lucizi, ultima pasă, n-am găsit soluțiile în careu. Două greșeli care ne-au costat, jucând totuși cu un adversar modest, nu ne-au pus probleme, dar nu am fost noi ceea ce trebuia să fim și cum am arătat de fapt în cele 8 jocuri anterioare”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -