Întâmplare de amatori la un meci din Liga 2 | FC Buzău a jucat în echipamentul vechi al Politehnicii

Ciudățeni la meciul din Liga a II-a, dintre Politehnica Iași și FC Buzău. Oaspeții s-au îmbrăcat echipamentele vechi ale gazdelor. Peste emblema clubului gazdă s-a lipit câte o bucată de bandă adezivă.

Reprezentanții FC Buzău, ne-au explicat că dețin două rânduri de echipamente, alb și albastru, iar gazdele au jucat în tricoruri alb-albastru. Așa s-a ajuns ca buzoienii să împrumute un rând din trecourile gazdelor.

Cristi Pustai, era gata să meargă la magazin să cumpere echipamente, dacă gazdele nu îi ajutau.

,,Aș vrea să mulțumesc gazdelor că ne-au ajutat cu acel tricou negru cu care am jucat. Am avut un echipament alb cu roșu, nu s-a putut juca cu el, am mai avut un set de echipament albastru. Ne-au ajutat, au dat dovadă de fair-play și le mulțumim. Am avut două seturi, e acel albastru cu dungi roșii. Dacă nu ne ajutau ieșenii fugeam la mall și luam niște tricouri. Nu poți să pierzi cu 3-0. Sunt situații în care echipele dau dovadă de fair-play. Și dacă eram la Buzău făceam același lucru”, a spus Cristian Pustai după joc.

Antrenorul celor de la Politehnica Iași, a dat dovadă de un gest de fairplay: ,,Doar în teorie puteam să câștigăm cu 3-0. Dar nu ne-am gândit la lucruri mărunte”.

,,Aveam datoria față de voi, care veniți la stadion, față de suporteri, de televiziuni, să jucăm fotbal, asta ne este meseria. Nu puteam să nu-i ajutăm. Doar în teorie puteam să câștigăm cu 3-0. Dar nu ne-am gândit la lucruri mărunte. Probabil se rezolva situația într-un fel sau altul. Rolul nostru este să jucăm fotbal. Nu cred că a fost cineva cu gândul din club să profităm de lucrurile astea. În schimb nu am vrut să schimbăm noi echipamentul, pentru că nu era normal să-i dezbrăcăm pe jucători și am vrut să jucăm în culorile care reprezintă Iașiul, alb cu albastru, am ținut să jucăm cu culorile noastre. Am ținut să ajutăm în schimb cu tot ce putem, să ducem meciul la bun sfârșit. Nu ne-ar fi făcut cinste să profităm de pe urma unei astfel de situații. Chiar dacă am pierdut, am făcut-o cu demnitate, trebuie să jucăm fotbal”, a comentat Enache, pentru prosprot.ro.

Atunci când faci un bine, mai bine te lipsești, FC Buzău a învins cu scorul de 1-0, printr-un gol norocos, în min.78, prin Serge Ekollo.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -