Incident șocant înainte de Farul – Dinamo | Un oficial al gazdelor a amenințat cu cuțitul

Asistenţi medicali, ameninţați cu cuțitul înainte de Farul – Dinamo.

În urmă cu o oră, DDB a anunțat următoarele: „IMPORTANT! Testările rapide antigen Hemolab Clinic se vor efectua, începând din clipa asta, la terasa Dandana Beach, până când va fi nevoie (aprox. ora 21:30). NU se mai efectuează la stadionul din Ovidiu. Anunțați toată lumea interesată. Mulțumim!”.

Motivul e unul realmente șocant! Din informațiile GSP, Costin Anton, administratorul Stadionului Central al „Academiei Hagi”, i-ar fi amenințat cu cuțitul pe asistenții de la Hemolab care se ocupă de testarea fanilor dinamoviști și i-ar fi alungat de la stadion!

,,Am vorbit cu domnul Costin Anton și mi-a explicat următoarele: joi, la ședința organizatorică a meciului s-a decis ca Dinamo să nu monteze niciun laborator mobil în incinta stadionului, iar azi la ora 16.00 ne-am trezit cu ei în curtea stadionului. L-au mințit pe portar că au aprobare de la FRF și LPF. Când a ajuns la stadion administratorul Costin Anton i-a rugat să plece, dar n-au vrut. A țipat la ei și a chemat poliția. Fără cuțite sau ciocane”, a declarat Cristian Bivolaru, directorul general Farul, pentru GSP.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -