Dinu Todoran nu va mai continua la FCSB, deși inițial Gigi Becali a anunțat că acesta va antrena echipa secundă

Dinu Todoran a fost înlocuit pe banca tehnică a celor de la FCSB de Edi Iordănescu, dar conducerea clubului a anunțat că acesta va antrena echipa secundă și nu va părăsi clubul.  Din informațiile gsp.ro, Todoran a decis să pună punct colaborării și să nu accepte noua propunere de a pregăti FCSB 2, formație din Liga 3.

Fostul antrenor principal al FCSB a rezistat doar 7 meciuri, rezultatele acestuia fiind departe de așteptări: 2 victorii, 2 egaluri și o înfrângere.

Gigi Becali i-a propus lui Todoran să preia echipa secundă din Liga 3, dar se pare că antrenorul a decis să nu mai continue. Astfel, FCSB 2 va fi preluată de Leo Stirzu, care a mai antrenat echipa a doua în perioada 2008-2010.

Todoran a mai antrenat în cariera sa pe juniorii Voluntariului, iar apoi pe Slatina, care a retrogradat sezonul trecut în Liga 3. Fostul antrenor al FCSB-ului nu i-a pregătit tot sezonul pe olteni, acesta fiind demis înainte de finalul campionatului

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -