Ilie Poenaru îl contrazice pe MM Stoica: “Sunt justificate cartonașele lor, dar degeaba vorbim, că arbitrii au mereu alt regulament”

UTA Arad și FCSB au remizat scor 2-2 în Cupa României, la capătul unui meci în care centralul Adrian Cojocaru a arătat de 3 ori cartonașul roșu pentru FCSB și o dată pentru arădeni, în afara terenului.

Ilie Poenaru, antrenorul celor de la UTA Arad, îl contrazice pe Mihai Stoica, care a declarat deciziile luat de arbitru i-au defavorizat echipa. Tehnicianul s-a plâns și de implementarea VAR-ului, care încetinește jocul, și declară că arbitrajele sunt mult mai slabe decât în sezonul trecut, când sistemul nu era prezent.

“Îl știm pe Mihai, el tot timpul… E normal să-și apere echipa, dar sunt justificate cartonașele pe care le-au primit. Ok, poate se gândește că și noi ar fi trebuit să primim mult mai mult, dar trebuie să-i aduc aminte că au mai avut un roșu la Radunovici, la Stahl în prima repriză, în zona laterală, trebuie să mai primească un al doilea galben, în zona centrală, la Popescu, când îi dă cu mâna în față, dar până la urmă noi degeaba vorbim, atât eu sau Meme, pentru că arbitrii, din ce observ, ei mereu au alt regulament când vrei să le ceri o explicație sau când vrei să vorbești cu ei. Tot timpul găsesc alt răspuns, au un alt răspuns la toate deciziile pe care le iau.

Dacă e să vorbim de arbitraj, suntem foarte frustrați de arbitraj de etape bune, greșelile de arbitraj ne fac să pierdem puncte pentru că ei nu sunt ceea ce trebuie. O spun și îmi asum: cred că arbitrajele sunt mult mai slabe decât campionatul trecut, la multe meciuri. Și de când cu acest VAR, stăm minute bune fără să jucăm, ni l-am dorit atât de mult încât vedem că păcătuim mai mult cu acest VAR. N-avem ce face, mergem înainte”, a declarat Ilie Poenaru.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -