Hagi a dezvăluit ce i-a cerut Burleanu când i-a propus echipa națională: “Nu pot face așa ceva”

Gheorghe Hagi a avut o întâlnire cu Răzvan Burleanu, președintele FRF, care i-a propus preluarea echipei naționale, după plecarea lui Mirel Rădoi. 

Hagi a refuzat oferta și spune că Burleanu i-a cerut să încerce toate variantele pentru a putea antrena România, deși este acționar la un club din Liga 1.

„Președintele a ținut să ne vedem. A dorit și a insistat să preiau naționala, cu proiectul meu. Cred că am făcut bine că am refuzat naționala.

Din păcate, i-am zis la discuții că nu pot să fac nicio concesie. Președintele a insistat foarte bine. A zis să punem avocații să lucreze câteva zile, să vedem dacă se poate. Eu vreau ca lucrurile să fie clare.

Îmi doresc să antrenez o echipă națională și un club mare. Dar nu pot lua echipa naționala până nu vând acțiunile. Sunt acționar majoritar la un club și nu pot fi selecționer, chiar dacă îmi doresc.

Da, am fost dorit. Am fost ofertat. Președintele m-a dorit mult, iar eu îmi doream. Era o onoare. Dar una e dorința, alta e putința. Nu am lăsat loc de interpretări. Era logic să ne vedem și să-i spun în față. Am stat cu dânsul și i-am explicat. Dânsul credea că se poate, dar uite că nu se poate. Eram onorat, dar nu pot”, a spus Gheorghe Hagi, la DigiSport.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -