Gloria Buzău i-a pus în ”cap” pe constănțeni. Scor astronomic de 14-0

Probleme uriașe pentru Unirea Constanța, echipa care anul trecut se chema Farul. În etapa a cincea din Liga 2, constănțenii au fost umiliți la Buzău, de echipa din localitate, scor 14-0!

Reproșuri din partea părinților juniorilor de 16-17 ani de la Constanța.

„Să vii să joci cu atâta răutate, să dai gol după gol, să mai ceri și penalty-uri, împotriva unor copii… Toți de la Constanța au debutat azi la liga II. Nu erau deloc pregătiți pentru așa ceva, ieri li s-a spus că vor juca la Buzău. E urât ce-a făcut Gloria Buzău, i-a terminat moral pe acești copii, nu vor uita prea ușor, poate niciodată, ce li s-a întâmplat la debutul lor în liga a doua. Ce le vor spune prietenilor când vor fi întrebați în seara asta ce-au făcut în ultimul meci ?”.

De cealaltă parte antrenorul Cristi Pustai era bucuros la final.

„Eu sunt bucuros. Jucătorii mei au făcut ceea ce trebuia să facă, au fost foarte serioși, adversarul trebuie pus la respect chiar dacă e o echipă de juniori sau de ligă inferioară. Contează și golaverajul, e un criteriu de departajare la final”, a spus Cristi Pustai, pentru buzoienii.ro.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -