FCSB a făcut o nouă cerere pentru a juca în Ghencea

FCSB nu și-a pierdut speranța și vrea să joace în Ghencea.

Oficialii FCSB au făcut o cerere pentru a putea disputate meciurele de acasă în Ghencea, însă răspunsul nu a fost pe așteptările roș-albaștrilor.

FCSB trebuie să părăsească Arena Națonală o perioadă, iar stadionul deținut de CSA Steaua, este un vis pentru FCSB.

M.M. Stoica a anunțat pe Facebook că i-a comunicat lui Argăseală să trimită o nouă adresă catre CSA, pentru a putea disputa meciul cu Clinceni, în Ghencea.

„Noi am făcut o adresă și am primit un răspuns foarte alambicat, în care ni se explica faptul că există o comisie care va verifica dacă există date disponibile, pentru că prioritate au echipele de fotbal și rugby ale CSA.

Chiar aseară am vorbit cu Valeriu Argăseală și l-am rugat să trimită o nouă adresă Clubului Sportiv al Armatei, în care să specificăm că este vorba despre meciul nostru cu Academica Clinceni, care se va disputa în weekendul 25-26 septembrie, când CSA Steaua joacă la Brașov, deci n-ar fi o problemă din punctul ăsta de vedere.

Luni vom trimite această adresă, aștept cu interes răspunsul celor de la Clubul Sportiv al Armatei. Lăsând la o parte orice discuție, un stadion în care s-au investit sume considerabile trebuie să producă bani. 

Dacă se oferă posibilitatea asta, cred că ar trebui să se desfășoare jocurile altor echipe în afară celor de la CSA Steaua, care sunt beneficiarii de sume consistente de la bugetul de stat”, a spus Mihai Stoica pe pagina de Facebook a clubului.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -