Giovanni Becali: “Jucătorii trebuie să vină la națională cu plăcere, nu cu mâinile în buzunar, doar să aibă o convocare. Să-și dea viața pe teren”

Giovanni Becali a fost invitatul zilei la Sport Total FM, unde a vorbit despre fotbalul românesc, perspectivele echipei naționale, dar și despre românii de la Pisa pe care acesta îi impresariază.

Becali admite că fotbalul românesc e într-o perioadă profundă de declin, însă are speranța că jucătorii care vin din urmă vor putea califica naționala la un turneu final în anii ce urmează.

“E adevărat că fotbalul nostru merge din rău în mai rău, dar cum speranța nu se pierde niciodată, sper că avem jucători capabili să califice echipa națională la un European sau la un Mondial. Avem puterea, de ce nu? Dacă au făcut-o echipe mult mai slabe ca a noastră, mă gândesc la Arabia Saudită, unde mulți jucători români au jucat și joacă în continuare, de ce nu putem să facem și noi când acești jucători vor crește prin echipele unde evoluează. Pentru că acolo unde evoluează este important să joace meci de meci, indiferent că e divizia B din Italia, care e o divizie care se poate compara cu orice ligă din țările de est.

E important să demonstreze că joacă fotbal adevărat și la națională să vină exact cum a zis Edi Iordănescu, cu plăcere, nu cu mâinile în buzunar și doar ca să mai aibă o convocare. Să-și dea viața pe teren, cum zicem noi”, a declarat Giovanni Becali.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -