Gigi Becali i-a decis soarta lui Elias Charalambous: “Este mutarea cea mai bună pe care am făcut-o!”

Gigi Becali, cunoscutul patron al echipei de fotbal FCSB, a făcut publică decizia sa privind viitorul lui Elias Charalambous, fotbalistul cipriot care a devenit o piesă-cheie în echipa roș-albastră. Anunțul a fost făcut într-un mesaj transmis în direct înaintea meciului cu Farul Constanța, în care Becali a lăudat contribuția remarcabilă a cipriotului.

Gigi Becali a subliniat că este extrem de mulțumit de prestația lui Charalambous și că consideră aducerea acestuia în echipă drept una dintre cele mai bune mutări făcute de club în ultima vreme. FCSB se află în prezent pe primul loc în Superliga cu 18 puncte obținute din 7 meciuri disputate, iar contribuția lui Charalambous la această performanță a fost esențială.

“Nu doar că sunt mulțumit, sunt foarte mulțumit”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik, subliniind astfel aprecierea sa pentru jucătorul cipriot.

Patronul clubului FCSB a lăudat, de asemenea, strategia antrenorului Elias Charalambous și modul în care acesta a influențat jocul echipei. “Eu dintotdeauna spun: ‘posesie, pasă, posesie, pasă’. Jucăm așa de repede, nici nu mă așteptam să jucăm așa de rapid. Asa în viteză, dintr-una. Recuperat mingea și jucătorul care recuperează nu o recuperează atingând-o o dată mingea și a doua oară pasă. Când o recuperează pasează din prima fără să facă două atingeri măcar. Ăsta este secretul lui Charalambous”, a adăugat Becali.

Aceste declarații ale lui Gigi Becali arată încrederea în talentul și contribuția semnificativă a lui Elias Charalambous la echipa FCSB și sugerează că cipriotul va juca un rol important în viitorul echipei. Cu sprijinul lui Becali și cu rezultatele bune pe care le obține în Superliga, Charalambous se află pe un drum promițător în fotbalul românesc.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -