Gigi Becali, hotărât să vândă FCSB suporterilor și să preia Clinceniul. Primarul comunei și-a dat acordul

Gigi Becali a intrat în conflict cu suporterii după ce l-a forțat pe Edi Iordănescu să plece de la echipă. Ultrașii, prin vocea lui Gheorghe Mustață, au dat curs ofertei patronului de la FCSB, care a spus că vinde clubul pentru 10 milioane de euro, dar fără jucători.

Gigi Becali e hotărât să cedeze FCSB-ul pentru suma comunicată și transmite că va prelua Academica Clinceni, unde va merge cu toți jucătorii din lot, dar și alături de grupele de juniori ale echipei.

Așa a spus Mustață? Foarte bine! Gata, tată! Chiar că m-am ambiționat să le dau echipa. A venit timpul ca nenea Gică să treacă la treabă și la fapte, că din gură se pricepe foarte bine să dea. Văd că e prezent peste tot de când a venit din pușcărie. Rămâne valabil tot ce am vorbit cu el la telefon.

Să vină cu investitorul ăla minune, pe care v-a zis că l-a găsit peste noapte, și să îmi facă dovada că are banii pentru vânzarea echipei. Nu știu, le dă afaceristul ăla banii, pun ei bani ca ăia de la Dinamo, nu mă interesează. Să-mi facă dovada că au 10 milioane de euro.

Îi transmit să-și găsească cât mai repede și alți jucători pentru că eu îmi iau jucătorii cu mine, dar și toți juniorii. Reține nene Gică, toți juniorii. Și plecăm la o altă echipă. Eu nu sunt atât de nebun ca Adrian Mititelu ca să mă duc și să încep din nou din Liga 4. Mă voi duce la o echipă din Liga 1.

O să aflați despre ce echipă este vorba, dacă Mustață se ține de cuvânt și vine cu banii ca să-i vând FCSB. Dar să vină mai repede, că nu vreau să treacă perioada de transferuri. Eu vreau în iarna asta să mă mut la o altă echipă și să le vând lor FCSB. Dar vreau să apuc perioada de transferuri să mă pot muta la echipa aia.

Fii atent, Mustață! Ai vorbit public și ai spus că ai găsit pe cineva și într-o lună luați echipa de la mine. Vă aștept să treceți la fapte”, a spus Becali, pentru ProSport.

Primarul din Clinceni este de acord ca Becali să vină lângă echipă

Academica Cliceni se află pe ultimul loc în Liga 1, cu 4 puncte și nicio victorie la finalul turului. De asemenea, echipa finanțată de la bugetul local se confruntă cu mari probleme financiare, astfel că primarul comunei acceptă orice investitor care poate salva echipa.

„Academica Clinceni este interesată de orice investitor care vrea să investească în Clubul Sportiv Academica Clinceni. Indiferent dacă îl cheamă sau nu Gigi Becali. Nu avem nicio problemă, sigur am putea colabora pe acest proiect.

Suntem interesaţi să discutăm cu oricine vrea să preia clubul. Situaţia este dificilă. Orice investitor este binevenit lângă noi”, a declarat Adrian Budeanu, pentru as.ro.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -