Gigi Becali, despre Răzvan Burleanu: “Are mentalitate ca Putin. Așa ceva nu ai voie să faci”

Patronul FCSB a avut un atac dur la adresa lui Răzvan Burleanu care azi a câștigat al treilea mandat ca președinte al FRF.

Omul de afaceri s-a arătat deranjat de faptul că Burleanu a fost singurul candidat pentru funcția de președinte.

„L-am sunat aseară pe Argăseală pe la 12 noaptea. I-am zis: «Băi, știi de ce te-am sunat? Să te duci să candidezi la președinție». Dar nu se mai poate.

De ce mi-a venit ideea? L-am văzut pe Ilie Dumitrescu foarte mâhnit, vorbind cu durere în inimă. Parcă și acum îmi pare rău de el. Spunea «Noi nu putem să candidăm pentru că nu îndeplinim condițiile». Păi, cum să faci, mă, așa ceva?! Asta este de Putin, mă, ce faci. Cum să faci așa ceva?!

Pui condiție că trebuie să ai 5 ani vechime. Păi, unde ne trezim, mă? Nu mă interesează… Poate să iasă de 7 ori Burleanu. Mă deranjează mentalitatea. E prea mentalitate «putinistă». Așa ceva nu ai voie să faci! Asta se întâmplă la noi. În țara noastră, la Federația noastră. Cu alte cuvinte, spune: «Băi proștilor, noi suntem aici niște deștepți, vă punem pumnul în gură și facem ce vrem».Nu face el, că e băiat bun, alții îl învață.

Eu nu zic că nu îl «ciuruia» Burleanu pe Argăseală, dar măcar să aibă pe cine «ciurui», măcar să arătăm principiul. Ne sacrificăm ca să scoatem la iveală un principiu. Așa ceva nu faci, mă!

Cum adică un fotbalist de marcă al României nu are voie să candideze? Unde scrie așa ceva, mă? La următoarea Adunare Generală trebuie scoasă treaba aia, pentru că e rușinos. Băi Burlene, vrei să câștigi? Bun. Dacă vrei să câștigi, concurează și câștigă. Nu veni și spune «Eu sunt stăpânul vostru, voi sunteți sclavi și vă conduc eu». Asta nu”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena, potrivit gsp.ro.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -