Bănel Nicoliță revine în Liga 1: “Dacă mă pregătesc trei luni de zile, joc lejer!”

Fostul jucător de fotbal român, Bănel Nicoliță, ajuns la 37 de ani, susține că ar mai putea juca în Liga 1. Bănel se bazează pe o pregătire intensă, dar scurtă, deoarece consideră că fotbalul românesc este modest.

„Dacă mă pregătesc trei luni de zilie, joc lejer! La ce fotbal avem noi în România, sincer! Şi sunt mulţi foşti colegi de-ai mei care pot să joace la Liga 1. Nu vreau să vorbesc urât, eu spun ce pot eu şi cei din generaţia mea.

Pot să vin din urmă cu o viteză atât de mare încât nici nu îţi dai seama. Dacă mă pregătesc trei luni de zile, dar să mă pregătesc…”, a declarat fostul jucător pentru Antena Sport.

Ultima echipă pentru care Nicoliță a evoluat în Liga 1, a fost ASA Tg. Mureș, în perioada ianuarie-iulie 2017. În ultima perioadă a ocupat funcția de antrenor, finanțator și jucător la CS Făurei, dar a anunțat că va băga echipa în faliment.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -