Gigi Becali anunță că a înregistrat numele noii echipe la OSIM: “Faci Ce Spune Becali. Am înregistrat la OSIM, se va numi tot FCSB”

Gigi Becali vrea să renunțe la FCSB, după ce a intrat în conflict cu suporterii. Acesta le-a cerut 10 milioane de euro pentru a ceda societatea comercială și e hotărât să preia o altă echipă, unde să meargă cu toți jucătorii.

Deși inițial a spus că este interesat să preia Academica Clinceni, iar primarul comunei și-a dat acordul, se pare că Becali vrea să se reorienteze către o echipă din play-off, care are șanse la titlu, precum FC Voluntari sau FC Botoșani.

Normal că dacă preiau o echipă schimb tot acolo. Mă duc cu lotul meu de jucători, dar mă voi implica total. Echipa se va numi Faci Ce Spune Becali. Am numele înregistrat la OSIM. Așa că se va numi tot FCSB, nu-mi fac griji.

Nu mă mut la Clinceni. Păi, eu vreau să iau campionatul sezonul acesta. Mă duc la o echipă clasată între primele 6. Ce, nu e bine la Voluntari? Ați văzut că echipa merge bine.

Și la Botoșani mă pot duce. Nu a spus Valeriu Iftime că vrea să vândă clubul? Una din astea voi alege, nu mă duc eu în altă parte”, a declarat Becali, pentru DigiSport.

Totuși, patronul FCSB nu crede că suporterii vor putea găsi fonduri să preia clubul.

”Suporterii au zis că le-am luat ce iubeau ei cel mai tare. Bine, mă, dați-mi 10 milioane, îmi iau jucătorii și le dau echipa așa cum am luat-o. Eu nu dau echipa, dau societatea, clubul, pe 10 milioane, dar jucătorii îi iau.

Cu drag primesc un investitor, dar cine vine? Nu vedeți ce-i la Dinamo? Suporterii să aducă 10 milioane și gata. Dau clubul fără jucători. Vând și mă duc la altă echipă. Fac FCSB 2, să vedem cum rămân CSA și FCSB fără nimic, că oamenii tot la mine vin, că-i am pe Coman, Tănase”, a mai spus Becali, pentru sursa citată.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -