FR de Baschet, un nou parteneriat! Carmen Tocală: “Ne dorim să susținem în principal educația și prevenția medicală”

Sala de ședințe ”Mihai Nedeff” din incinta sediului Federației Române de Baschet a găzduit o conferință de presă cu prilejul prezentării parteneriatului dintre Federația Română de Baschet și Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA.

În prezența reprezentanților mass-media, doamna Emilia-Carmen Tocală, președintele FRB, și domnul Fady Chreih, CEO Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA, au subliniat la unison faptul că speră ca parteneriatul să fie unul ”pe termen lung”, în beneficiul componenților echipelor naționale ale României, dar și al celor care practică baschetul încă de vârste fragede.

După scurte declarații de presă, doamna Emilia-Carmen Tocală și domnul Fady Chreih au semnat contractul prin care Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA devine furnizorul medical al Federației Române de Baschet, un parteneriat care vizează servicii medicale atât pentru prevenția, cât și pentru recuperarea sportivilor de performanță.

FR de Baschet, un nou parteneriat! Carmen Tocală: “Ne dorim să susținem în principal educația și prevenția medicală”

”În numele Federației și al familiei baschetului românesc pot spune că suntem fericiți să punem împreună cu Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA bazele unui proiect de lungă durată, ca parte integrantă din strategia națională.

Prin acest proiect ne dorim să susținem în principal educația și prevenția medicală în rândul sportivilor, din dorinta de a prioritiza grija pentru sănătatea performerilor.

Dar ne și obligă să aducem în fata copiilor și părinților un alt gen de proiect, de abordare. Prin care să îmbinăm starea de pregătire fizică împreună cu condițiile de sănătate, punând accent și pe știința medicală, dar și pe cercetarea modernă din domeniu”, a declarat doamna Emilia-Carmen Tocală, președintele FRB.

“Am legat parteneriate de durată cu federații sportive din țară”

”Ne bucurăm că putem să fim alături de sportivii din cadrul Federației Române de Baschet în drumul lor către performanță. De-a lungul timpului, am legat parteneriate de durată cu federații sportive din țară, ne dorim să continuăm să investim în sportul românesc și suntem mândri să ne alăturam unui sport cu un viitor strălucit așa cum este baschetul”, a declarat domnul Fady Chreih, CEO Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA.

La finalul conferinței de presă, managerul general al Federației Române de Baschet, fostul internațional Cătălin Burlacu, i-a oferit partenerului Fady Chreih o minge de baschet și un fanion cu însemnele federației, ”ca gest simbolic din partea familiei baschetului românesc”.

Domnul Fady Chreih a acceptat totodată și provocarea de a evolua pe terenul de baschet 3×3 amplasat în curtea Federației Române de Baschet, facând un schimb de pase și aruncând la coș împreună cu fostul internațional.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -