Florin Prunea îi critică aspru pe jucătorii de la Dinamo: “Nu poți la un asemenea nivel să evoluezi așa. Tu vii la Dinamo ca să iei patru? Ce facem?”

Dinamo merge tot mai prost în Superligă și se află pe locul 15, cu doar 9 puncte, după 13 etape. “Câinii” au suferit o înfrângere drastică în ultima partidă, scor 4-0 cu Hermannstadt.

Florin Prunea a reacționat și critică dur parcursul echipei la care a scris istorie. Fostul portar spune că fotbaliștii de la Dinamo nu au atitudine și îi îndeamnă să joace pentru suporteri.

”Greșeli personale, nu poți la un asemena nivel să evoluezi așa. E normal să iei patru. Au întâlnit și cea mai omogenă echipă din prima ligă, care va fi în play-off. Nu știu cine se ocupă de transferuri la Dinamo, sincer.

Asta e forța lui Dinamo, numele. Păi, ce e asta? Tu vii la Dinamo ca să iei patru? Ce facem? Ești la Dinamo, au fost 5.000 de oameni în tribune, acolo, măcar pentru ei joacă! Despre ce vorbim? În afară de Golubovic, nu a confirmat niciun jucător. Și Politic s-a tăiat”, a declarat Prunea, la DigiSport.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -