Florin Gardoș: “A fost mare dezamăgirea de la U21, dar nu contează atât de mult. Din generația aceea extraordinară n-a ajuns niciunul în campionate top 5”

Florin Gardoș, retras de 1 an din activitatea de fotbalist, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre noul sezon de Liga 1 și despre echipele naționale.

Fostul jucător spune că Superliga va fi la fel de puternică, cu Farul favorită la titlu, alături de echipe precum FCSB, Rapid, CFR Cluj sau Univ. Craiova. De asemenea, Gardoș spune că dezamăgirea rezultatului României la EURO U21 a fost mare, însă a punctat că acesta nu contează atât de tare, amintind de generația lui Ianis Hagi din 2019.

“Campionatul nu văd de ce n-ar fi la fel de bun ca celălalt. În ceea ce privește transferurile, e încă devreme, se vor mai face. Referitor la naționale, bineînțeles că a fost dezamăgirea mare la U21, dar până la urmă nu contează atât de mult ce se întâmplă la U21 și rezultatele, în nicio direcție. Dacă e să urmărim acea generație care a făcut un turneu extraordinar, n-a ajuns niciunul dintre componenții acelei echipe să joace într-un campionat de top 5. Dacă e o dezamăgire, nu înseamnă că niciunul din acea generație nu va ajunge un fotbalist foarte bun sau invers, nu e o garanție.

E clar că antrenorul e cel care ar trebui să decidă în mare ce transferuri se fac, ar trebui să aibă în pregătire tot lotul disponibil. Poate fără 1-2 transferuri maxim. La noi nu știu de ce se întâmplă treaba asta. Constată ulterior că sunt anumite minusuri pe anumite posturi sau poate sunt anumite ținte pe care le au și prețurile sunt mari și când se apropie termenul limită mai scade prețul, nu știu”, a declarat Gardoș.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -