Florentin Pera, selecționerul naționalei feminine de handbal: “Programarea turneului final al CE în noiembrie este un dezavantaj. Nu am reușit să văd multe jucătoare”

Florentin Pera, selecționerul naționalei feminine de handbal, a intervenit la în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 18 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Gabriel Maricescu, despre programarea turneului final al Campionatului European. 

,,Sută la sută era mai bine în decembrie aveam mai mult timp disponibil, iar și pentru mine este o situație destul de delicată, având în vedere că am avut la dispoziție decât un antrenament cu echipa și trei meciuri în cadrul Trofeului Carpați.

Practic nu am reușit să văd foarte multe jucătoare în pregătire, chiar dacă am fost la meciuri și le-am urmărit fiecare etapă, însă este diferit de atunci când le ai la pregătire decât le vezi la echipa de club și din acest punct de vedere este un dezavantaj.

Mi-aș fi dorit să am măcar o perioadă cât de scurtă de pregătire pentru a mai convoca și alte jucătoare pentru a lua cele mai multe decizii pentru a forma lotul cel mai valoros. Asta este situația și ne adaptăm, toate echipele sunt în aceeași situație.

Pentru mine personal consider că este un dezavantaj și mi-ar fi plăcut să fie turneul final așa cum a fost de fiecare dată în luna decembrie”, a spus Florentin Pera la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -