Fiul lui Gică Popescu a fost transferat la FC Voluntari. Tânărul de 19 ani a semnat un contract pe o perioadă de 4 ani

Nicolas Popescu a fost cedat definitiv de Farul Constanța pentru FC Voluntari. După ce își prelungise contractul până în 2025 cu Farul Constanța, oferta ilfovenilor a venit mănușă pentru jucătorul de doar 19 ani. Tânărul speră ca la actuala echipă să aibă mai multe șanse de a juca constant.

lfovenii au anunțat că fiul lui Gică Popescu a semnat un contract valabil patru ani.

,,FC Voluntari anunță transferul definitiv al jucătorul Nicolas Popescu, de la Farul Constanța, care a semnat cu echipa noastră pe o perioadă de 4 ani.

Nicolas Popescu este un mijlocaș central, în vârstă de 19 ani, crescut de Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, dublu-campionat național cu Farul la categoriile U17 și U19. A debutat pentru echipa mare a constănțenilor în primul eșalon la data de 25 iulie 2021, strângând în total 7 partide sezonul trecut , în care a reușit o pasă decisivă.

Nicolas a participat la Campionatul European U19 din această vară din Slovacia, fiind coleg cu Doru Andrei, un alt tânăr de perspectivă transferat de FC Voluntari în acest sezon. În total , noul nostru jucător are 10 prezențe la echipa națională U19 a României, condusă de Adrian Văsâi.

Nicolas s-a alăturat deja lotului condus de Liviu Ciobotariu și va participa la antrenamentul din această dimineață. Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește mult succes în tricoul FC Voluntari”, a anunțat FC Voluntari pe pagina de facebook.

În urmă cu doar o lună, Nicolas își prelungise înțelegerea cu Farul până în 2025.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -