FCSB se pregătește să joace pe un stadion în “paragină”

Arena din Buzău, pe care se va disputa, cel mai probabil, duelul de titlu dintre FCSB şi CFR Cluj, este într-o stare de degradare din cauza infiltraţiilor. Singura veste bună: gazonul se prezintă în condiţii acceptabile.

Cum s-a ajuns la acestă stare de degradare accentuată? Nimic mai simplu, numirile politice în sport deja își fac simțită prezența. Mai exact, pentru postul de director al clubului FC Buzău, a fost numit Ion Cazan.

Potrivit surselor noastre, acesta a dobândit postul de director al clublui în aceeași zi când a fost numit și vicepreședinte al PSD Buzău. 

Edilul şef al Buzăului a preferat, ca pentru această etapă în care se află clubul, să numească la conducere pe cineva din afara fenomenului sportiv, însă un foarte bun manager, după cum susține edilul. Iar alegerea s-a îndreptat către Ion Cazan, un fost militar de carieră, care se încadrează foarte bine şi în profilul pe care l-a dorit Toma.

Într-o conferinţă de presă organizată la sediul clubului, Cazan a făcut o trecere în revistă a câtorva dintre cele mai importante borne ale carierei sale: „Am condus diferite structuri, mai mari sau mai mici, până la nivelul unei unităţi militare. Am fost comandant de batalion, asta fiind funcţia cea mai înaltă pe care am avut-o. Am fost şef de Stat Major, ofiţer în cadrul Biroului de Stat Major şi am ocupat diferite funcţii mai mici: comandant de companie şi comandant de grup. M-am axat pe managementul acestor structuri pe care le-am coordonat. Ca studii, sunt licenţiat în managementul organizaţiei, în informaţii, am un master în managementul securităţii şi al relaţiilor de muncă, curs post-universitar de integrare europeană, curs în informaţii militare şi alte cursuri de specialitate pe care le-am avut în cariera militară”.

Gazeta Sporturilor a publicat ieri un articol cu 37 de fotografii despre stadionul Gloria din Buzău, cel care ar urma să găzduiască peste 14 zile posibila finală a campionatului, între FCSB și CFR Cluj.

Reporterul Vlad Nedelea a a remarcat un plus și un minus. Igrasia de la dușuri, respectiv calitatea bună a gazonului.

Concluzia reporterului gsp.ro: „Un meci de 7*, pe un stadion de anii ’80, „peticit” și îngrijit cât să mai servească chinuit cerințelor de acum. Mucegai, crăpături, o tribună a II-a care duce cu greu prezentul, deși la stadion au existat constant lucrări de întreținere”

Articolul intregral poate fi citit AICI.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -