FCSB pierde cu Shakhter Karagandy la penalty-uri și este eliminată din Conference League

FCSB a fost eliminată din Conference League, în turul 2 preliminar, de Shakhter Karagandy (Kazahstan), după loviturile de departajare, într-un meci disputat pe teren neutru în Armenia.

În prima manșă, FCSB a învins cu 1-0, iar meciul retur a fost la fel de dificil. Karagandy a deschis scorul în minutul 11 prin Gabyshev, în urma unei gafe a lui Vlad, care a scăpat o minge relativ ușoară. Florinel Coman, proaspăt intrat pe teren, a egalat în minutul 76, dar kazahii au marcat prin Tattybayev în minutul 90+1, pentru 2-1, scorul la finalul celor 90 de minute regulamentare.

Scorul la general a fost de 2-2, dar în urma eliminării regulii golului în deplasare, partida a mers în prelungiri, unde nu s-a marcat, astfel că totul s-a decis la loviturile de departajare.

Olimpiu Moruțan a fost singurul jucător care a ratat, iar kazahii s-au impus și merg mai departe, în turul 3 preliminar din Conference League.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -