FCSB are doar două rezerve pe foaia de joc în meciul cu Mioveni. Cum arată primul 11 și cine este antrenor

FCSB se confruntă cu grave probleme de lot înaintea meciului din Liga 1 cu CS Mioveni, după focarul de Covid-19 apărut la echipă. Astfel, la partida care se va desfășura la Buzău, FCSB va avea doar 2 rezerve, Târnovanu și Musi.

Primii 2 jucători confirmați pozitiv cu Covid-19 au fost Straton și Șerban, cărora li s-au mai adăugat ulterior și Cristea și Oaidă. În urma testelor efectuate, confirmați pozitiv sau izolați din cauza suspiciunilor că ar fi infectați cu Covid-19 sunt următorii jucători: Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Constantin Budescu, Adrian Șut, Andrei Cordea, Valentin Gheorghe și Valentin Crețu.

Acestor fotbaliști li se adaugă și cei accidentați: Ionuț Panțîru, Florinel Coman, Octavian Popescu, Andrei Burlacu și Ovidiu Popescu.

De asemenea, Edi Iordănescu și cei din staff-ul tehnic al echipei sunt, de asemenea, confirmați pozitiv. Eugen Nae a semnat de urgență un contract de colaborare cu FCSB pentru ca echipa să aibă un antrenor pe bancă. Acesta este antrenor cu portarii în staff-ul lui Cosmin Olăroiu.

„Mulțumim din suflet lui Oli pentru ajutorul necondiționat oferit și lui Eugen Nae care mâine își va suplini prietenul (și fostul coleg)”, a scris MM Stoica.

ECHIPELE DE START

FCSB: A. Vlad – Haruț, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Perianu, Fl. Tănase – I. Stoica, Keșeru, Dumiter
REZERVE: Târnovanu, Musi

CS MIOVENI: I. Popescu – Garutti, Scarlatache, Burnea – Oancea, Dat, Vereș, Dumitriu, Buziuc – A. Cristea, Rusu
REZERVE: Sima, Al. Iacob, Cierpka, Panait, Balaur, Șerbănică, Rădescu, Ciucureanu, Blănaru

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -