EXCLUSIV Laszlo Dioszegi: “Yaya Toure ar fi de acord să vină să antreneze la Sf. Gheorghe. Ar fi o bombă”. Patronul lui Sepsi spune că are 100 de nume pe lista de posibili antrenori

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a vorbit la emisiunea “Fluier final” despre negocierile pentru noul antrenor, după despărțirea de Leo Grozavu.

Laszlo Dioszegi spune că primele nume de pe listă au picat, Laslo Bologni și Costel Gâlcă, fiecare din motive diferite.

“Din păcate acum pot să spun 100% că nici Boloni, nici Gâlcă, nu vin. Azi am vorbit cu domnul Boloni și mi-a zis că are niște probleme familiale și sigur anul ăsta nu vrea să părăsească Franța. Cu domnul Gâlcă nu ne-am înțeles la partea financiară. Are niște cerințe exagerate pentru noi, iar noi trebuie să aducem un antrenor pe care să-l plătim fără să dăunăm clubului”, a explicat patronul lui Sepsi, în direct la Sport Total FM.

Patronul de la Sepsi vrea să aducă pe banca tehnică un antrenor care a mai luat contact cu fotbalul românesc și este dispus să-l refuze pe Yaya Toure, fostul mijlocaș al Barcelonei și Man. City, care în prezent este secund la Akhmat Grozny, în prima ligă rusească.

“Noi considerăm că trebuie să vină un antrenor care a antrenat în România. Vrem un antrenor longeviv, cred că în 2 zile deja o să finalizăm. O listă este, am primit cel puțin 100 de nominalizări. Sunt și antrenori străini, am primit de la Yaya Toure în sus, foarte multe nominalizări. Dar vrem un antrenor care a fost totuși măcar o dată în România și care cunoaște gustul campionatului.

Astăzi am primit propunerea lui Yaya Toure de la un impresar care spune că acesta ar fi de acrod să vină la Sf. Gheorghe. Ar fi o bombă, știu, dar nu vrem să fie o bombă, vrem să fie un antrenor care a pus deja ceva pe masă”, a dezvăluit Laszlo Dioszegi.

Totodată, Cristiano Bergodi ar putea fi cea mai plauzibilă soluție. “Bergodi e o variantă, este pe lista noastră, este primul sau al doilea antrenor cu care o să discutăm”, a completat patronul lui Sepsi.

Întreaga discuție poate fi ascultată mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -