“EURO GSP”, cu Alberto Boțoghină și Narcis Drejan, cea mai nouă emisiune dedicată Ligii Campionilor! Premiera, pe 13 februarie, 21:45, live la Sport Total FM

“EURO GSP”, cu Alberto Boțoghină și Narcis Drejan, este cea mai nouă emisiune din mediul online dedicată fotbalului.

Aceasta va fi produsă de Gazeta Sporturilor și va putea fi urmărită atât în format video, pe site-ul gsp.ro și pe paginile de Facebook și Youtube ale Gazetei, cât și în format audio, la postul de radio Sport Total FM.

Noua emisiune va fi dedicată meciurilor din Liga Campionilor și va debuta marți, 13 februarie, de la ora 21:45, cu ocazia primelor dueluri din optimile de finală.

Alberto Boțoghină și Narcis Drejan vor vorbi despre partidele din UCL într-o emisiune de peste două ore, iar comentariile lor vor putea fi auzite inclusiv pe durata desfășurării meciurilor.

Moderatorii emisiunii EURO GSP vor analiza în timp real fazele, golurile și atmosfera de pe stadioane și vor pune în scenă diverse rubrici interactive, care vor completa magia Ligii Campionilor.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -