Eugen Neagoe: “Ne-a dat gol Edjouma, care nici nu trebuia să fie pe teren. Știam că-i vom domina pe finalul meciului”

FCSB și Universitatea Craiova au remizat aseară, scor 0-0, în etapa cu numărul 26 din Superligă. Eugen Neagoe, antrenorul oltenilor, și-a lăudat jucătorii și spune că rezultatul de egalitate este unul corect.

FCSB a început perfect partida și a marcat în secunda 58 prin Edjouma, jucător despre care Neagoe spune că nu trebuia să se afle pe teren, după intrarea dură cu crampoanele în figura lui Armaș, din etapa trecută.

Craiova a egalat în prelungiri prin autogolul lui Cristea și se menține pe locul 5 în campionat, cu 45 de puncte.

“Am început meciul foarte prost. După acea ocazie mare a lui Miculescu, am primit gol dintr-un corner. Nepermis de ușor! Nu trebuia să facem acea greșeală. Dar sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor.

Au crezut în ei, le-am spus inclusiv la pauză că vom marca goluri, știam că suntem mai puternici din punct de vedere fizic și că îi vom domina pe finalul meciului și asta s-a și întâmplat. Cred că acest rezultat de egalitate este corect.

Ne-a dat gol un jucător (n.r. Edjouma) care nici nu trebuia sa fie pe teren. Armaș s-a dus desfigurat acasă. Cred că nu l-au mai recunoscut copii”, a declarat Neagoe, potrivit Orange Sport.

Antrenorul craiovenilor a avut un comentariu și la adresa centralului Adrian Cojocaru, care l-a eliminat ușor pe Ndong. Ulterior, în urma analizei VAR, s-a constatat un offside înainte fault, astfel că sancțiunea a fost anulată, iar jucătorul oltenilor a rămas pe teren.

„Noi inventăm regulamentul. Facem fiecare după cum ne taie capul. Dacă este de roșu, nu dăm, dacă nu este, dăm! Imediat a dat roșu, nici nu cred că era de eliminare faultul, chit că a fost sau nu ofsaid.

A scos imediat cartonașul roșu, i-am spus: «Băi, ușor, că ai timp să dai roșu, de ce ești așa disperat să dai roșu?» Nu înțeleg. Mai ușor, mai calm. Nu ne mai speriați așa! Asta e realitatea”, a explicat Neagoe.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -