Eric de Oliveira, despre renașterea Gaz Metan Mediaș: “O mare partea din copiii din oraș nu aveau unde juca fotbal”

Eric de Oliveira, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Trafic Sport” din 7 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Horațiu Sima și Răzvan Toma, despre renașterea Gaz Metan Media.

,,Vreau să spun că tot ceea ce facem este doar de a salva copii din acest oraș în are trăiesc, pentru că avem foarte mulți copii talentați acolo. În cazul în care Gaz Metan Mediaș intra în faliment, un copil nu mai avea unde să meargă. 

O mare parte din copiii din oraș nu mai aveau unde să meargă să joace fotbal și repede am încercat împreună cu foștii jucători și foștii conducători, majoritatea numai oameni din Mediaș, am încercat să creăm o echipă unde avem o incertitudine financiară, o incertitudine cu lipsa de susținere. Dar uite că acum suntem în Liga a 4-a, copiii sunt la Liga Elitelor și este un lucru care merge bine. Noi sperăm să-i ducem în fotbal cât mai sus și într-o bună zi să recuperăm palmaresul echipei Gaz Metan Mediaș.

Prima dată încep cu membrii fondatori a acestui club nou, care dintre ei se află domnul Cristi Pustai, Eugen Pîrvulescu, Iosif Biro, Dorin Rostov, Claudiu Boeru, Costel Hanc, Ionuț Buzăianu, Doru Dudiță și eu. Suntem oamenii care am jucat fotbal aici.

Noi aM căutat foarte mult ajutor din partea Romgaz, am căutat partea financiară din partea celor de la primărie, dar între timp a apărut un investitor italian care trăiește în Mediaș din 1997, soția lui este din Mediaș și el este sponsorul care ne-a dat până la momentul respectiv cea mai mare sumă de bani. Noi am făcut contract cu primăria și Romgaz, dar și cu fortza.ro.

Ne-a ajutat foarte mult, am plătit deja două salarii și suntem la zi cu banii, unde marea majoritate este cu junioratul și din ianuarie o să primim banii și de la primărie și o să fie mai bine. Din păcate noi nu am ajuns la înțelegerea completă de la Transgaz pentru stadionul de fotbal, dar urmează, avem niște convorbiri cu ei și așteptăm să ajungem la niște soluții pentru că este păcat pentru o echipă care este din oraș și are pretenții să nu joace la stadion. De exemplu acum am avut un derby cu Inter Sibiu, am câștigat meciul și au fost peste 1000 de spectatori la un meci care tribuna este în afara stadionului.

Antrenor este domnul Mitică Solomon, este unul dintre cei mai mari oameni din istoria Gaz Metan. Noi am decis asta pentru că majoritatea din jucători care avem la echipă, majoritatea care am jucat aici și el ne cam știa pe toți. Cam el ne-a crescut pe toți și cred că cheia succesului nostru este domnul Mitică”, a spus Eric de Oliveira la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -