Emil Săndoi, extrem de optimist înaintea meciului decisiv cu Israel: “Am văzut altceva, vă spun sincer!”

Emil Săndoi își dorește să vadă din nou România la un turneu final. Fostul selecționer al naționalei U21 spune că a văzut mai multă dorință din partea jucătorilor lui Edi Iordănescu, iar acest lucru va conta enorm în calculele calificării la EURO.

La emisiunea “Execuții matinale”, de la Sport Total FM, Săndoi s-a arătat foarte încrezător înaintea meciului decisiv cu Israel, de sâmbătă seară.

“Chiar suntem într-o poziție favorabilă. Poate nu ne gândeam la început. Până la urmă, e o calificare care se joacă în trei. (N.r. – Ce notă i-ați da naționalei?) Oricum, o notă mai mare decât celorlalte echipe din grupă. Important e că am avut o constanță în rezultate. E aspectul cel mai important.

Am văzut din partea jucătorilor o dorință mare de a veni la echipa națională, cu dispunere la implicare. Am văzut altceva, vă spun sincer. Și cred că nu întâmplător avem poziția asta care ne ține în cărțile calificării cu șanse mari până pe final. Sperăm cu toții să iasă bine. E important pentru fotbalul românesc.”, a spus Emil Săndoi, la “Execuții matinale”. 

Emil Săndoi a vorbit și despre naționala U21. “Tricolorii mici”, pregătiți de Daniel Pancu, joacă vineri seară împotriva Albaniei, pe teren propriu.

Săndoi are încredere că puștii noștri au puterea să-și ia revanșa în fața Albaniei, după înfrângerea dramatică din tur, scor 2-3.

România U21 se află pe locul 3 în grupa preliminară pentru Campionatul European, cu două victorii și un eșec înregistrate în primele 3 meciuri.

“Sperăm să obțină un rezultat pozitiv, să câștige. Au fost la un pas și în Albania. Eu cred că vor reuși să decidă jocul în favoarea lor. Am văzut și jocul de acolo, poate a fost și puțină neșansă pe final de joc, poate a fost tratat puțin cu superficialitate pe final de joc, iar fotbalul de pedepsește.

Dar sunt foarte importante rezultatele pe care le-au obținut după aceea. Cele două victorii au venit la timp. Acum este al treilea meci acasă și trebuie câștigat și acesta.

Contează mult aspectul ăsta, să începi bine o campanie de calificare. În momentul în care câștigi puncte, jucătorilor le crește moralul și capătă încredere în forțele proprii. Din punctul meu de vedere, o victorie astăzi te bagă în cărțile calificării.”, a mai adăugat Săndoi.

Ascultă interviul integral cu Emil Săndoi:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -