Echipele românești și-au aflat posibilele adversare din turul 3 al Conference League. Cu cine ar putea juca FCSB, Sepsi și Univ. Craiova

În urma tragerii la sorți de la Nyon, echipele românești și-au aflat posibilele adversare în turul 3 al Conference League. FCSB a fost cap de serie, ceea ce înseamnă că putea beneficia de adversari mai slabi cotați, în timp ce Sepsi Sf. Gheorghe și Universitatea Craiova nu au fost capi de serie.

FCSB va întâlni pe ucrainienii de la Kolos Kovalivka, dacă va trece în turul 2 preliminare de Sahtior Karagandy (Kazahstan).

Sepsi Sf. Gheorghe va da piept cu câștigătoarea meciului dintre Sutjeska (Muntenegru) și Maccabi Tel-Aviv (Israel), dacă va învinge în dubla cu Spartak Trnava (Slovacia).

Universitatea Craiova are cel mai puternic adversar dintre cele 3, contra celor de la Andrelecht. Până atunci, oltenii trebuie să treacă de KF Laci (Albania).

Meciurile din turul 2 preliminar al Conference League vor avea loc pe 22 și 29 iulie, iar cele din turul 3 preliminar pe 5, respectiv 12 august.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -