Dublul Niculescu/Olaru se califică în turul 2 la Tokyo. Victorie mare a româncelor în fața favoritelor 5

Monica Niculescu și Raluca Olaru s-au calificat în turul doi la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după o victorie superbă, în 3 seturi, în fața taiwanezele Ching Chan/Latisha Chan (favorite 5), scor 7-5, 1-6, 10-6.

În primul set, taiwanezele au început mai bine și s-au desprins pe tabelă la 5-3 însă româncele au reușit o serie de 4 game-uri consecutive și și-au adjudecat setul cu 7-5. Al doilea set nu s-a desfășurat la fel de bine pentru Niculescu și Olaru, iar perechea Chan/Chan au câștigat rapid și fără probleme cu 6-1.

Meciul a mers în super tiebreak, unde româncele au jucat mai calculat și au ținut de avantajul câștigat în începutul tiebreak-ului, câștigând în cele din urmă cu 10-6. nu a mai curs însă deloc în favoarea româncelor. Raluca Olaru și Monica Niculescu au pierdut total controlul partidei, s-au înmulțit erorile iar jocul taiwanezelor a fost impecabil. Drept urmare, al doilea set a fost adjudecat de favoritele numărul 5, fără probleme, cu 6-1.

În turul următor, Monica Niculescu și Raluca Olaru vor juca împotriva câștigătoarelor dintre Perez/Stosur (Australia) și Ostapenko/Sevastova (Letonia)

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -