CS Mioveni – Rapid, scor 0-2. Giuleștenii obțin a doua victorie și sunt lideri în Liga 1

Rapid se impune în deplasare, scor 2-0, contra celor de la CS Mioveni, și bifează astfel a doua victorie din tot atâtea posibile în Liga 1. Astfel, giuleștenii, proaspăt promovați, urcă provizoriu în fruntea clasamentului.

Echipa antrenată de Mihai Iosif a dominat în mare parte partida, iar primul gol a venit înainte de pauză, prin lovitura de cap bine plasată a noului venit în echipă, Dragoș Grigore, în minutul 42.

Rapidul a început bine și repriza a doua, iar în urma unei greșeli în apărarea Mioveniului, Carnat i-a pasat în fața porții lui Bălan, care a marcat simplu din 6 metri. Bălan este golgeterul Rapidului, cu 2 goluri, el marcând și singurul gol al victoriei giuleștenilor cu Chindia, din prima etapă.

CS Mioveni coboară pe ultimul loc și rămâne fără victorie în noul sezon, dar și fără gol marcat. În etapa viitoare, echipa lui Alexandru Pelici va juca în deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Pentru Rapid urmează meciul de acasă cu Farul Constanța, pe 31 iulie, pe Arena Națională.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -