Dinamo pare fără scăpare: depunctarea e tot mai aproape, după ultima decizie a tribunalului. “Câinii” ar urma să fie pe minus în clasament

Dinamo riscă să piardă 9 puncte în clasament, după ce aprobarea planului de reorganizare a fost din nou amânată de Tribunalul București. Clubul din Ștefan cel Mare au nevoie de o decizie favorabilă până pe 30 noiembrie.

În cadrul procesului de licențiere, echipele aflate în insolvență trebuie să facă dovadă că au o strategie aprobată de plată a datoriilor, în caz contrar vor fi depunctate cu 9 puncte în clasament. Dinamo se află într-o situație delicată, pentru că Tribunalul București a amânat luarea unei decizii pentru anul viitor, în februarie.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a propus achitarea datoriilor de 8 milioane de euro în umrătorii 2 ani. Doar datoriile către programul DDB sunt de 2,5 milioane de euro.

Zăvăleanu spunea, pentru Fanatik, că în eventualitatea unei decizii amânate sau nefavorabile, aceasta poate fi atacată în instanță, iar Dinamo nu va fi depunctată.

În acest moment, Dinamo are 8 puncte în Liga 1, astfel că o depunctare i-ar aduce “pe minus” pe câini.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -