Debut cu victorie pentru Dinamo în Champions League!

Dinamo București a pășit cu dreptul în noua ediție a Champions League la handbal, întrecând pe polonezii de la Lomza Vive Kielce cu 32-29 (16-12) în grupa B.. O victorie a echipei noului antrenor Xavi Pascual, triplu câștigător cu FC Barcelona al celei mai prestigioase competiții intercluburi, în fața omologului Talant Dushebaev, de patru ori învingător, de trei ori cu Ciudad Real și o dată cu Vive Kielce.
A fost un meci dominat de la un capăt la altul de campioana țării noastre, care a condus și la o diferență de cinci goluri. Oaspeții au egalat la 20 în minutul 40, după care gazdele s-au desprins la două și în final la trei lungimi, obținând un succes prețios în economia acestei grupe. Principalii marcatori au fost brazilianul Nantes, 11 și Bizău, 7.
Alte rezultate: Veszprem-Paris Saint Germain 34-31, Motor Zaporojie-FC Porto 30-27.
În viitoarea etapă Dinamo București va întâlni la Paris pe campioana Franței, una dintre candidatele la calificarea în Final Four și la cucerirea trofeului pe care nu l-a obținut niciodată. Ca și la fotbal.
[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -