Daniel Pancu speră să antreneze o echipă din Liga 2: ”Aș alege o echipă cu condiții foarte bune și cu obiectiv de promovare”

Daneil Pancu, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 2 august, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre posibilitatea de a se întoarce pe banca tehnică la o echipă din Liga 2.

A trecut mai bine de un an de când Daniel Pancu a părăsit FC Politehnica Iași, iar acum speră să antreneze un club din Liga 2.

,,Îmi este dor să antrenez, a trecut un an și jumătate de când am plecat de la Iași, nici nu știu când a trecut, de parcă am bătut din palme. Am depus mult efort și nu mi-am imaginat niciodată că se va întâmpla asta. Am făcut niște greșeli la început pentru că nu am vrut să preiau o altă echipă de la început după ce am plecat de la Iași, dar a fost o greșeală până la urmă, sper să revin cât mai repede pe banca tehnică.

Trebuie să rămâi oarecum în acest circuit, pentru că după ce pierzi contactul lumea te uită. Aș alege cu siguranță o echipă din Liga a 2-a, dacă este o echipă cu condiții bune spre foarte bune și cu obiectiv de promovare, nici nu s-ar discuta, aș accepta cu drag”, a spus Daniel Pancu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -