Daniel Isăilă a semnat cu Ajman, în Emiratele Arabe Unite: “S-a creat și aici o emulație, dar e clar că saudiții au depășit orice așteptare. Vor să fie cei mai buni din lume”

Daniel Isăilă și-a găsit un nou angajament și a semnat cu Ajman din Emiratele Arabe Unite, deși a avut oferte și din Arabia Sudită sau România.

Antrenorul a declarat, în urmă cu o săptămână, în direct la Sport Total FM, că preferă să fie aproape de familia sa, care locuiește în Abu Dhabi, astfel că nu ia în calcul revenirea în România.

Isăilă a spus că Ajman a venit cu o ofertă concretă, astfel că el și ceilalți componenți ai staff-ului său au luat decizia de a prelua echipa, care se află pe penultimul loc, cu doar 1 punct în primele 4 etape.

Au fost mai multe tatonări, dar a fost prima schimbare concretă. Și prima ofertă concretă care a venit de aici, au mai fost din Arabia Saudită. Am mai discutat vis-a-vis de problema cu familia, cu copiii, aici chiar dacă nu sunt împreună cu ei în Abu Dhabi, eu stau acum în Ajman, e o oră jumătate distanță, nu e nicio problemă. Putem rezolva și suntem aproape, dacă mergeam în Arabia Saudită, era mai dificil.

E o echipă de tradiție, nu e un club mare, cu mari performanțe, în istoria lor au 2 trofee. O cupă și o cupă a președintelui. Au schimbat antrenorul, au avut ceva probleme cu începutul de sezon, se vede, că altfel n-aș fi fost în postura asta. Au primit foarte multe goluri ușor, probleme de lot, sunt jucători care au revenit după o perioadă lungă de accidentare. Urmează un meci de foc, cu o echipă foarte bună, care a investit foarte mult, au început bine, au avut o sincopă etapa trecută când au condus cu 3-0 și au fost egalați, chiar dacă adversarul a avut 2 eliminați. E ca o fiară rănită, se vor concentra și cu această schimbare la noi la club, vom vedea. Va urma pauza de 3 săptămâni pentru echipa națională și voi avea timp să cunosc mai bine jucătorii. Îi cunosc, am văzut meciuri, dar alta e să cunoști toate detaliile din interior. Am același staff ca și până acum, suntem 7 în total.

S-a creat și aici o anumită emulație. A fost și perioada pandemiei, suporterii au dispărut, reguli stricte. Acum, cel puțin, la echipele importante sunt suporteri în tribune. S-a creat și aici un pic de emulație. E clar că saudiții au depășit orice așteptare, au investit și probabil că nu se vor opri aici. E simplu, vor să ajungă cei mai buni din lume”, a declarat Isăilă.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -