Dani Coman, din nou președinte la Hermannstadt: “Chiar mă gândeam cum ar fi să lucrez la un club care nu are probleme”

Dani Coman a revenit la FC Hermannstadt, tot în postura de președinte, după plecarea sa din august 2022, din cauza problemelor financiare de la club.

FC Hermannstadt a depășit impasul financiar, iar salariile jucătorilor sunt la zi, însă depunctarea cu 9 puncte dictată de Comisia pentru Acordarea Licenţei Cluburilor este noua problemă a sibienilor și principala preocupare a noului președinte.

Dani Coman a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre planurile sale la club și despre recuperarea punctelor pierdute, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

“Mă gândeam la un moment dat cum ar fi să lucrez la un club care nu are probleme, să nu mai pot să fac eu o cesiune de creanță, să am discuții cu jucătorii, să-i conving să vină la antrenament. Chiar îmi puneam probleme, glumim un pic. Mă bucur extrem de mult pentru revenirea mea, am venit la fel de entuziast, la fel de motivat, dar am venit totuși într-un moment greu, nu din punct de vedere al stabilitații, ci din punct de vedere al celor 9 puncte pierdute.

Va fi extrem de greu fără cele 9 puncte să mergem în play-off. Dacă ne uităm în clasament, dacă s-ar înjumătăți punctele azi am fi la 2 puncte de retrogradare, dar nu mă gândesc la asta, mă gândesc că ar trebui să primeze criteriul sportiv. Jucătorii au muncit pentru cele 9 puncte, s-au dedicat, la fel și antrenorii și ar fi păcat să nu le câștigăm la TAS. Din informațiile pe care le am și în timpul scurt pe care l-am avut să mă uit pe acte, cred că avem șanse reale să le recâștigăm”, a declarat Dani Coman.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -