Dan Savenco, căpitanul lui Dinamo București, și-a anunțat retragerea din handbal

Handbalistul Dan Savenco, căpitanul lui Dinamo Bucureşti, şi-a anunţat vineri retragerea din activitate. El urmează să antreneze echipa secundă a clubului şi să coordoneze Academia de Handbal Dinamo.

Dan Savenco, în vârstă de 35 de ani, a petrecut 9 sezoane în “Ștefan cel Mare”, iar în 4 ani a bifat prezențe în Liga Campionilor cu campioana României. De 5 ori a câștigat titlul cu “dulăii”.

„Punct. Şi de la capăt. A venit şi pentru mine momentul retragerii, poate cel mai greu din viaţa unui sportiv. Mă simt privilegiat că am putut juca până la aproape 36 de ani, dintre care 9, dar şi cei mai frumoşi, la Dinamo.

Le sunt recunăscător tuturor antrenorilor şi celor care m-au ajutat în carieră. Le mulţumesc suporterilor fantastici care m-au făcut să mă simt apreciat şi mi-au dat puterea să merg mai departe în clipele grele. Am râs şi am plâns împreună, am fost protagoniştii unor momente istorice pentru acest club.

Pentru mine şi familia mea, Dinamo a reprezentat a doua casă şi va continua să fie. Pornesc pe un nou drum, cel de antrenor principal la echipa a doua, şi voi continua să coordonez Academia de Handbal Dinamo. Voi fi mereu alături de băieţi, din tribune, chiar dacă emoţiile vor fi altfel.

Vă îmbrăţişez şi vă mulţumesc tuturor. Ne vedem la sală!”.

Savenco a debutat în handbalul mare la Medgidia, iar înainte să ajungă la Dinamo, a evoluat pentru rivalii de la Steaua.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -