Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului: “Am pus în aplicare tactica mea ofensivă!”

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 22 august, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre meciul dintre Rapid și Farul Constanța.

Giuleștenii au câștigat cu Farul, scor 3-1, după două eșecuri consecutive în campionat, dar sunt departe de primul loc, ocupat în acest moment de FCSB.

“Cunosc spiritul Rapidului pentru că am fost deja de două ori acolo și știu cum sunt suporterii. Mă bucur în primul rând că am câștigat, pentru că am revenit la o liniște care ne trebuie pentru că sunt un antrenor nou, de aproape 5 săptămâni și cred eu că lucrurile încetul cu încetul se vor îmbunătăți și se vor liniști și apele.

Eu am încercat de când am venit aici să pun în practică tacticele mele, de a încerca să joc ofensiv și toți microbiștii din România cunosc după atâția ani că nu sunt un antrenor defensiv, chiar dacă am fost fundaș. Atunci, am încercat întotdeauna un stil de joc ofensiv cu ocazii și estetică din punct de vedere al jocului”, a spus Cristiano Bergodi la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe platforma Spotify accesând înregistrarea de mai jos.

https://open.spotify.com/episode/53zRLdn0vf38BbZAyHVmgL

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -