Cristi Borcea a dezvăluit finanţatorul secret al „câinilor”

Dinamo trăieşte mai mult decât periculos. Este penultima în Liga I şi a intrat în insolvenţă din cauza datoriilor imense pe care le-a acumulat în ultimii ani. Fostul şef din Ştefan cel Mare, Cristi Borcea îi linişteşte însă pe dinamovişti. “Câinii” sunt ajutaţi, în secret, de unul dintre cei mai bogaţi oameni din România.

Cristi Borcea l-a dat de gol pe Nicolae Badea, cel care i-ar ajuta pe dinamovişti din umbră. Borcea a recunoscut că vorbește foarte des cu Nicolae Badea, cel care o susține din umbră pe Dinamo să rămână la limita subzistenței.

Cristi Borcea a spus în cadrul ProSport Live că vorbește foarte des cu Badea, despre care spune că a fost și rămâne un mare dinamovist. Cei doi foști conducători ai lui Dinamo, Cristi Borcea și Nicolae Badea, au în continuare o relație apropiată.

„Vorbesc tot timpul cu domnul Badea. A fost, este și rămâne un mare dinamovist, ca mine. Mie îmi scria pe garduri și lui la baza sportivă când eram pe locul 2. Asta însemna locul 2 pentru Dinamo”, a declarat Cristi Borcea, conform prosport.ro.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -