Cristi Balaj are mare încredere în Adrian Mutu, în lupta pentru titlu: “Este bun, sperăm să fie și inspirat”

Cristi Balaj are mare încredere în jucătorii de la CFR Cluj și în Adrian Mutu, înainte de startul Play-Off-ului din SuperLiga. Președintele clubului din Gruia își menține vii speranțele pentru titlul de campioană.

CFR va începe Play-Off-ul de pe locul 3, la o distanță de 5 puncte în urma liderului FCSB.

În direct la emisiunea “Fluier final”, Balaj a recunoscut că nu îl deranjează faptul că CFR nu este luată în calcul în lupta pentru titlu de anumite personalități din fotbalul românesc.

Oficialul clujenilor spune că este conștient de potențialul lui Adrian Mutu și își dorește ca fostul atacant al naționalei României să aducă titlul în Gruia.

“Începe un minicampionat, cel mai important. E greu să accepți pași greșiți, contează orice punct. Chiar și un rezultat de egalitate, uneori, poate să facă diferența, chiar dacă ai dorința de a câștiga. Sper să avem jucătorii sănătoși și un antrenor inspirat. Antrenor bun este, sperăm să fie și inspirat și sperăm să avem cât mai multe meciuri câștigate. 

Prima șansă o are FCSB-ul conform clasamentului, apoi a doua șansă Rapidul, mai ales că ne-au bătut de două ori și au un punct în fața noastră în clasament. Faptul că nu suntem luați în seamă, nu ascund faptul că ne convine. S-a mai întâmplat acest lucru.

M-aș bucura pentru Adi Mutu (n.r. – să câștige titlul). Merită să demonstreze că e un antrenor foarte bun. Am încredere în lotul nostru de jucători. Sunt jucători de calitate și dacă vom reuși să transformăm ghinionul pe care l-am avut în anumite partide în noroc, atunci lucrurile vor sta diferit. Bineînțeles, e important să nu mai apară greșeli de arbitraj.

Important e că avem un lot în care e greu să alegi un prim ’11’, iar cei care intră de pe banca de rezerve pot să facă diferența. Sper să fie și sănătoși.”, a spus Cristi Balaj, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral cu Cristi Balaj:

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -