Cosmin Bărcăuan: “La FC Bihor erau jucători în vârstă care m-au învățat și m-au ajutat foarte mult!”

Fostul important fotbalist, Cosmin Bărcăuan, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Trafic Sport” din 23 august, pentru a discuta cu realizatorii Horațiu Sima și Răzvan Toma, despre cariera sa de fotbalist.

“Mă aflu în România, undeva pe lângă Craiova. Au fost fost ani în care reușeai doar prin muncă și printr-un devotament 100% în fiecare zi, în fiecare secundă, în fiecare moment al creșterii. Începând încă de la o vârstă fragedă, antrenamentul era de dimineață până seara.

Am început de la juniorii de la FC Bihor, într-o perioadă în care prima echipă era în Divizia B. M-am antrenat cu cei de-acolo, dar jucând încă la juniori. Ușor am făcut și pasul către prima echipă. Îmi aduc aminte că stadionul era arhiplin la FC Bihor, erau derby-uri pe vremea aceea. FC Bihor cu Poli Timișoara, cu Olimpia Satu Mare, deci erau echipe cu tradiție, echipe cărora în timpul meciului li se vedea valoarea maximă, era un spectacol fotbalistic. Când jucam eu erau două serii la Liga a 2-a.

În aceea vreme, jucau alături de mine, Ovidiu Lazăr, Ciocan, jucători foarte buni care erau vedetele echipei. Din ce îmi amintesc, Ovidiu Lazăr trecuse prin echipa Stelei și echipa națională, deci erau jucători mai în vârstă lângă care am crescut, m-au învățat și m-au ajutat foarte mult. Doar așa crești ca o tânără speranță, doar dacă ai jucători cu mare experiență lângă tine și în fiecare zi antrenamentele și meciurile te ajută enorm. La juniori îl aveam pe Sandu Muta, iar mai trziu l-am avut și la seniori”, a spus Cosmin Bărcăuan la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe platforma Spotify accesând înregistrarea de mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -