Cornel Șfaițer, ultimele detalii despre starea lui Luca Mihai, internat la ATI după accidentarea gravă suferită la cap: “E stabil, se află sub tratament”

Cornel Șfaițer a oferit noi detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, accidentat grav la cap în prima repriză a meciului Dinamo – Poli Iași 1-0, din etapa a 4-a a Play-Out-ului SuperLigii.

Mijlocașul de 20 de ani al formației din Copou a fost lovit violent de Josue Homawoo, fundașul lui Dinamo, în minutul 29 al partidei de pe “Arcul de Triumf”.

În urma loviturii încasate, Luca Mihai a rămas inert pe gazon. Ambulanța a intervenit de urgență pentru a-i acorda primul ajutor, apoi tânărul fotbalist a fost transportat de urgență la Spitalul Elias din Capitală.

În direct la emisiunea “Execuții matinale”, Cornel Șfaițer, președintele Consiliului de Administrație al clubului Poli Iași, a oferit ultimele informații cu privire la starea în care se află Luca Mihai, diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și fisură a timpanului drept.

Marți dimineață, oficialul clubului moldovean a precizat că fotbalistul de 20 de ani se află în continuare la secția ATI a Spitalului Elias.

Luca este stabil și supravegheat nonstop de o comisie de medici specialiști. Aceștia vor efectua mai multe investigații, urmând să decidă dacă Luca Mihai trebuie operat.

“Luca Mihai este la ATI la Elias, în acest moment. E stabil, are fisură la timpan și sânge acolo. Am făcut investigații, al doilea CT, urmând să decidă medicii specialiști. S-a format o comisie, se află sub supraveghere totală. Nu sunt probleme, dacă va fi cazul, cu siguranță va fi transferat la un salon. 

În momentul de față, este sub tratament, cu o stare de somnolență. E normal să fie, după impactul avut. Este supravegheat de cei mai buni medici specialiști. În această privință, nu ne facem griji. Suntem alături de el și așteptăm să îl vedem stabil din punct de vedere medical. Apoi vom vedea.”, a spus Cornel Șfaițer, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral cu Cornel Șfaițer:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -