Coin Miner se întoarce cu o nouă versiune, live de la 21 pe YouTube Superbet!

Dacă e joi avem “Superjocuri cu Capatos”, live de la ora 21:00 pe canalul de YouTube Superbet. Ca în fiecare săptămână Dan prezintă unul dintre jocurile de casino de pe platforma Superbet într-un supershow de 30 de minute în care afli toate secretele slotului și îl vezi la treabă în direct. Pe lângă jocul propriu zis distracția este și mai mare pentru că Dan ne povestește despre el și întâmplările lui cele mai savuroase. În plus el răspunde și la întrebările publicului făcând showul mai interactiv și plin de umor.

Intră acum pe canalul nostru și setează-ți reminder pentru a primi notificarea la începutul acestui show care nu trebuie ratat de niciun pasionat.

Jocul zilei este în excusivitate pe platformele noastre, Coin Miner 2, cel mai nou joc de la Gaming Corpsversiunea îmbunătățită a lui Coin Miner, joc pe care l-am testat într-una dintre primele noastre edițiiEl îți aduce aminte de clasica distracție a jocului de Minesweeper iar pentru pasionați acesta este un mare plus. Este un joc total diferit de sloturile normale sau de alte jocuri de cazinou. Se joacă pe o tablă de 5 linii și 5 coloane formată din 25 de simboluri întoarse cu fața în jos. Sub fiecare simbol se ascunde fie o moneda de aur fie o mină care explodează. Numărul de mine de pe tablă poate fi ales la începutul jocului de către jucător și poate fi între 1 și 10. Cu cât mai multe mine sunt pe tablă cu atât mai valoroasă este descoperirea unei monezi de aur.

Jucătorul trebuie să întoarcă simbolurile unul câte unul iar scopul este de a descoperi monedele de aur. La fiecare monedă întoarsă crește premiul pe care jucătorul îl poate colecta. După fiecare monedă premiul poate fi colectat sau poate fi riscat pentru o întoarcere suplimentară. Cu cât mai multe monezi sunt descoperite cu atât premiul este mai mare. Dar atenție la mine, dacă o mină este descoperită tot premiul adunat este pierdut.

Față de versiunea 1 a jocului, aici ai șansa de a întoarce sub una dintre dalele de pe tablă o stea norocoasă care, odată lovită, descoperă suplimentar, aleator, până la 5 noi dale cu monezi dintre cele ramase pe tablă. Steaua nu poate nimeri bombă atunci când acționează,

Câștigul maxim se poate obține pe miza maximă de 200 de lei la un nivel de risc cu 10 mine active și este 400.000 de lei atunci când sunt descoperite toate cele 15 monede disponibile,

Și în această seară am pregătit multe pachete bonus pentru participanții la live. Bonusurile vor fi acordate jucătorilor care se implică în show, vor fi 15 la număr și fiecare înseamnă 50 de lei de joc pentru slotul zilei, Coin Miner 2. Vino la emisiune și află ce trebuie să faci pentru a primi unul dintre pachetele bonus!

Dacă nu ai cont la Superbet, deschide acum unul de aici și beneficiezi de oferta noastră de până la 1200 Lei Bonus de Bun Venit pentru jocurile de Cazinou și posibiltatea să te bucuri de premiile oferite de Capatos. În plus ai și 300 de Rotiri Gratuite la trei dintre cele mai populare sloturi de pe platforma noastră. Durează doar 3 minute să-l deschizi iar distracția este garantată!

Urmărește-l pe Dan și intră și tu în joc! Ai aici linkul de Youtube, de pe canalul Superbet, unde poți participa la live-ul de azi. Ne vedem la 21:00!

Dă Like și Subscribe la canalul nostru și rămâi mereu pe fază atunci când avem liveurile pe care vrei să le vezi.

Joacă responsabil toate jocurile de pe platforma Superbet pe care le găseșți în secțiunea Cazinoul-Meu în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -