CFR Cluj, eliminată din Champions League de Dinamo Zagreb

CFR Cluj, campioana României la fotbal, a fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor de Dinamo Zagreb, după un meci spectaculos, decis la loviturile de departajare.

Începutul partidei a aparținut croaților, care au reușit să deschidă scorul în minutul 14, prin Amer Gojak, după o gafă a portarului Bălgrădean.

În ciuda eforturilor susținute, a eliminării lui Theophile-Catherine și ratării unei lovitori de la 11m, CFR Cluj a reusit să egaleze abia în minutul 64, printr-un șut sănătos al lui Michael Pereira.

Din păcate, contrar cursului jocului, Dinamo Zagreb a preluat din nou conducerea în minutul 78, prin Lirim Kastrati, ce a profitat de gafe în lanț în apărarea clujenilor.

Când meciul părea încheiat, în minutele de prelungire, CFR Cluj a reușit să revină din nou pe tabela de marcaj, prin Debeljuh.

Fiind vorba despre o confruntare disputată într-o singură manșă, la scor egal s-a mers mai departe în prelungiri și apoi s-a ajuns la penaltiuri.

Deși Bălgrădean a reușit să apere ultima lovitura din prima serie, Cătălin Golofca nu a reușit să transforme penaltiul decisiv. Un pic mai târziu, și fundașul Kevin Boli a ratat, pecetluind soarta acestei partide.

Eliminată astfel din preliminariile UEFA Champions League, CFR Cluj va continua în turul al treilea preliminar al Europa League.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -